Suflete tradate Sezonul 2 episodul 81 din 29 Decembrie 2023

Dupa intamplarea in care Sagar se loveste la cap, acesta pune la cale un plan menit sa-i fie de ajutor, astfel vrea sa revina in casa familiei Desai, el se preface copil si ca si-a pierdut memoria, Hema plange cand il vede iar medicii ii spune ca va trebui ceva timp pana sa isi revina si o poate faca doar luandu-l acasa si oferindu-i atentia de care are nevoie, insa comportamentul lui Sagar o determina pe Gehna sa creada altceva asa ca ii scrie pe o foaie o declaratie prin care isi retrage plangerea insa el dupa ce o citeste nu este de acord stiind ca nu are unde sa plece, asa ca iese afara prefacandu-se ca de joaca.

Acasa familia intreaga se opune deciziei lui Gehna de al trata pe Sagar acasa si in ciuda eforturilor lui Kanak, Gehna spune ca nu asa ar trebui tratat un membru al familiei cand este in necaz si nu are de gand sa il duca la un centru psihiatric pentru un eventual tratament neadecvat, Anant o cearta pe Gehna spunand ca de fiecare data isi pune viata in urma altor persoane insa visurile sale o sa fie distruse daca va avea incredere in astfel de persoane, in acelasi timp Gehna il asigura ca este bine.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 81 din 29 Decembrie 2023 HD

Radhika este surprinsa cum a reusit Gehna sa il atraga din nou de langa ea asa ca are de gand sa il aduca tot mai aproape asa ca il suna spunandu-i ca are de lucrat la un proiect care-i trebuie, Jamuna este si ea suspicioasa in privinta lui Sagar intre timp Kanak pare sa fie speriata de revenirea lui in casa iar sotul ei Pankaj o asigura ca va fi bine. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 81 sus mentionat incepand cu data de 29 decembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!