Suflete tradate Sezonul 2 episodul 80 din 28 Decembrie 2023

Gehna este prinsa cu o fituica in clasa iar examinatoarea refuza sa-i accepte licenta, aceasta se roaga si spune ca nu este vinovata insa indiferent de rugaminti nu este crezuta astfel ca proba nu este luata in considerare ca fiind valida, ea il suna pe Anant insa acesta nu raspunde, el are sa asiste la o scena in care sotul Radhikai loveste un angajat pe motiv ca s-ar fi luat de sotia lui, Vineet este manipulat de Radhika iar ea se preface intens ca ar fi straina de intamplari insa totul este pus la cale de catre ea, Radhika ii spune lui Anant ca de fapt totul a fost o neintelegere si de acolo ar fi pornit totul.

Ulterior Anant vede apelurile pierdute de la Gehna, in timp ce Radhika se bucura ca povestea sa de iubire abia incepe, el are sa afle intreaga intamplare si ulterior Gehna este luata de politie pentru ca ar fi trisat la examen, pana la urma ea reuseste sa obtina permisiunea de a da examenul ulterior Radhika se astepta sa fie insotita de catre Anant la birou insa el refuza el spune ca este cineva care tot incearca sa-i insceneze totul si daca sotia lui nu ar fi actionat cu cap situatia era atfel.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 80 din 28 Decembrie 2023 HD

Kanak este confruntata de Gehna care o acuza ca ea este cea care i-a facut totul si care s-a tinut sa nu primeasca o educatie, in acest sens are de gand sa prezinte situatia intregii familii iar in acel moment Hema intervine si o sustine. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 80 sus mentionat incepand cu data de 28 decembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!