Suflete tradate Sezonul 2 episodul 79 din 22 Decembrie 2023

Anant incepe usor sa o creada pe Radhika in privinta sotului ei Vineet, el ii spune dupa ce se intoarce ca este mai rau decat i-a povestit despre el si nu stie cum sa vorbeasca cu femeile, asta dupa ce i-a adus injurii lui Gehna dupa greseala pe care a facut-o neintentionat, asa ca are de gand sa o salveze si sa nu traiasca alaturi de un asa demon de om, in timp ce Anant discuta cu Radhika, Gehna se duce curajoasa la Vineet cu tabloul familiei sale cel pe care il stricase ea isi recunoaste greseala insa spune ca nu a fost intentionat nimic si isi cere iertare, si recunoaste ca amintirea mamei este un lucru important in viata.

Gehna spune ca poate intelege lipsa unei mame si in acelasi timp si durerea pe care o poate provoca pentru ca ea a trait fara prezenta ei inca din copilarie, apoi ea ii promite lui Vineet ca va inapoia fotografia exact asa cum era inainte, Anant vrea sa-i dea o lectie lui Vineet insa in acel moment apare Gehna care-i spune ca greseala este de partea ei si are de gand sa o rezolve, asa cum si el tine la mama lui si domnul Vineet are acelasi sentiment, iar fotografia pe care a stricat-o a fost o amintire.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 79 din 22 Decembrie 2023 HD

Vineet isi cere scuze Gehnei pentru comportamentul sau iar la randul ei o lauda pe Radhika pentru sotul pe care il are, la plecare Vineet le ofera cadouri in dar, si Gehna ii spune lui Radhika ca ar trebui sa mai stea langa sotul ei o perioada, ca si alaturi de sotul ei se afla cel mai in siguranta, Anant incearca sa-i gaseasca scuze insa in zadar. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 79 sus mentionat incepand cu data de 22 decembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!