Suflete tradate Sezonul 2 episodul 74 din 7 Decembrie 2023

Ghena se pregateste pentru petrecere insa nu stie ca Radhika are sa fie si ea prezenta, desi unchiul sau i-a cerut asta insa din cate se pare ea se foloseste doar de el cu orice ocazie Radhika se preface ca ii este rau si chiar ii spune ca o sa-i faca ea un ceai insa se arde la mana vrand sa fie tot mai aproape de el, Tia ii face o farsa lui Gehna despre care rade in hohote, Kanak se arata a fi foarte indignata ca Gehna nu vine sa-i faca curatenie asa ca se duce la ea insa se intalneste exact cu cine nu trebuie mai exact cu fratele lui Praful care-i spune sa nu se sperie de o soparla ca la randul ei si ea a fost una dintre ele.

Hema vine si arunca cu soparla din plastic catre ea, Anant este sunat de Gehna insa el nu-i raspunde, el isi face griji pentru Radhika care a plecat sa-i aduca ceai insa a trecut ceva timp pana sa se intoarca, acasa Kanak se gandeste la ce oare se pregatesc toti cu asa supriza, in timp ce Gehna sta in camera ei si se gandeste la diverse optiuni si la motivele pe care Anant ar fi putut sa le invoce atunci cand i-a inchis, jos se intampla multe pregatiri la care si ea trebuie sa i-a parte.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 74 din 7 Decembrie 2023 HD

Stand singuri in aceasi camera Radhika profita si se plange lui Anant ca nu are o viata buna si de cand a plecat din casa prietenul ei o tot urmareste peste tot, si cumva vrea ca el sa aiba grija si de ea, intelege in acelasi timp ca Gehna face acum parte din viata lui si nu ar vrea sa o supere, Anant pare sa fie total derutat si sa nu mai inteleaga ce i se intampla. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 74 sus mentionat incepand cu data de 7 decembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!