Suflete tradate Sezonul 2 episodul 73 din 1 Decembrie 2023

Kanak ii spune Radhikai ca daca isi va dori sa mearga impotriva ei va inchide usa definitiv si cum inamicul lor comun este menajera de Gehna ar trebui sa se mai gandeasca la si ar face bine sa nu se mai lupte reciproc ci sa elimine dusmanul impreuna, acasa Jamuna ii spune Ghenei ca va merge cu ea la templu insa ea o refuza spunand ca Anant doarme si ar putea avea nevoie de cineva cand se trezeste si ar face bine ca ea sa astepte si o sa se intoarca curand, insa lucrurile au sa se schimbe total, asta pentru ca Sagar stie planul ei si se deghizeaza in preot pentru a o determina sa nu fie atenta, iar intentia lui este sa-i faca rau.

Acasa, Anant se trezeste si nu o vede pe Gehna el resimte oarecum primejdia in care se afla si spune mamei sale ca se va duce sa o caute pe Gehna care in plus si intarziase, Gehna este gasita de catre Anant insa el nu isi poate da seama ca persoana care a facut atata rau este chiar Sagar, cumva acesta o salveaza si reusesc sa plece de acolo insa starea de sanatate a Ghenei se inrautateste tot mai mult, Hema afla ca fratele ei a fost si de aceasta data iar acum situatia pare sa fie dificila ca pe firul actiunii a aparut si politia, iar el nu stie exact cum de s-a ajuns la aceasta intamplare, asa ca a trebuit sa fuga de acolo.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 73 din 1 Decembrie 2023 HD

Anant o duce pe Gehna mai mult pe brate la o clinica din apropiere cerand ajutor, aceasta a fost muscata de un scorpion iar starea sa nu pare deloc sa fie una buna, insa una dintre asistente ii spune ca are un remediu natural pe care il va aplica si o sa vada exact dupa aplicare ce se va intampla. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 73 sus mentionat incepand cu data de 1 decembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!