Suflete tradate Sezonul 2 episodul 71 din 24 Noiembrie 2023

Dupa o lunga cautare si un mic conflict pe care l-a avut cu Sagar, in cele din urma Anant reuseste sa o elibereze pe Gehna de unde este tinuta captiva, aceasta resueste sa se imbracte insa juratii anunta ca lipsa ei ii va determina sa o descalifice asa ca ii ofera putin ragaz pentru ca ea sa isi faca aparitia, Hema se simte tot mai dezamagita iar aceasta se gandeste la cum a fost tratata de membrii familiei dar si de restul celor prezenti in sala, aceasta are o decadere si aproape face un accident, insa exact atunci Gehna o salveaza si pare a fi inconstienta de gestul sau necugetat.

Hema ii spune lui Gehna ca ea a crezut ca este iubita de toata lumea si asa grasa cum este nu a facut niciun rau nimanui in acelasi timp, se intreaba daca are dreptul sa se considere frumoasa, Gehna o sustine si chiar ii sugereaza sa o urmeze pentru a-i dovedi acest lucru, Anant isi doreste cumva sa o ajute pe Gehna sa apara insa are incredere ca decizia ei o sa fie una corecta, juriul spune ca regulile sunt pentru toata lumea si asa ca nu are nicio sansa decat sa o descalifice pe Gehna asta pentru ca nu a respectat cele impuse de ei, insa in acel moment Gehna apare pe scena si nu este de aceasta data singura.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 71 din 24 Noiembrie 2023 HD

Anant se bucura cand o vede pe Gehna venita pe scena iar Kanak se intreaba cum de a reusit sa-i scape si de aceasta data lui Sagar, si are cumva sa asiste cum va pierde si de aceasta data in fata rivalei sale. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 71 sus mentionat incepand cu data de 24 noiembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!