Suflete tradate Sezonul 2 episodul 70 din 23 Noiembrie 2023

Anant incearca sa se dezlege de franghia cu care este legat si la un momentdat chiar reuseste insa, oamenii pusi de Sagar vin si il prind din nou, intre timp acasa Gehna isi face griji si chiar se roaga pentru sotul ei, insa in acel moment Kanak primeste un apel prin care i se confirma ca lucrurile sunt sub control, Radhika presimte ca nu este in regula si ca de fapt Kanak ar fi pus totul la cale insa aceasta din urma reuseste sa o convinga ca nu are niciun fel de implicare si totul este departe de vinovatia sa, astfel spus nu are niciun fel de implicare in disparitia celui pe care ea inca il iubeste.

Gehna este sunata de catre Anant iar aceasta ii reproseaza ca si-a facut griji pentru el si ar fi trebuit sa o sune, chiar l-a cautat peste tot si nu l-a gasit, el ii spune ca are treaba in alta parte si sa nu isi faca griji dar cel mai important este ca ea sa nu lipseasca de la competitia de dans si asa cum a promis sa castige pentru el, initial aceasta se arata a fi foarte multumita insa are o urma de neincredere dupa cum a discutat initial cu ea, Jamuna este fericit sa auda ca fiul ei este bine.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 70 din 23 Noiembrie 2023 HD

Juriul anunta ca a avut loc o schimbare de ultima ora iar Gehna nu poate sa participe la concurs si drept urmare aceasta are sa fie inlocuita cu precedenta de pe ultimul loc si anume Kanak, familia asista socata la intamplare si chiar nu inteleg de se intampla, acestia cred ca si ea are sa fie pusa intentionat intr-o ipostaza neplacuta. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 70 sus mentionat incepand cu data de 23 noiembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!