Suflete tradate Sezonul 2 episodul 69 din 17 Noiembrie 2023

Gehna reuseste sa mai primeasca o sansa iar in finala se califica alaturi de Radhika, rivala sa principala insa Kanak nu suporta sub nicio forma infrangerea, asa ca este pornita sa se razbune pe Gehna dar si pe Anant si in acest sens pune la cale un plan destul de diabolic, specific ei, asa ca pune un barbat sa il rapeasca pe Anant iar rivala sa nu mai participe la concurs fiind descalificata, intre timp Gehna scapa tava de ritual pe jos iar toti realizeaza ca nu este un semn bun in acest sens.

Familia intreaba de Anant iar Hema se scapa intr-un moment si spune ca ar trebui sa il sune si sa verifice sa nu fi patit vreo ceva, Gehna spune ca poate a fost o greseala si sa nu i-a totul chiar personal, la masa fiind Hema tot insista ca Anant trebuia sa fi sunat pana acum insa lucru nu se intampla, Anant reuseste sa se trezeasca si realizeaza ca a fost planuita rapirea sa, Gehna isi face griji pentru Anant si chiar merge pe tocurile concursului pentru a putea face fata provocarilor si promisiunii sale.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 69 din 17 Noiembrie 2023 HD

Ulterior vazand ca situatia este dificila si toate indiciile duc catre cele doua cumnate ale sale, Gehna le spune de fata cu toti ca va chema politia pentru ca ea considera ca au implicare directa in disparitia sotului ei, cele doua par sa realizeze incurcatura la care au fost supuse. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 69 sus mentionat incepand cu data de 17 noiembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!