Suflete tradate Sezonul 2 episodul 68 din 16 Noiembrie 2023

Radhika se duce ofensata la Kanak pe faptul ca desi a pus o pudra in apa lui Gehna a reusit sa cante melodia, ea crede ca la mijloc a fost doar ea si totusi nu intelege de ce a facut asta cand si pentru ea era o rivala, Kanak este intrebata daca nu cumva ii era teama ca o sa castige ea si din acest motiv nu a dat curs planului ei, Radhika ii recunoaste ca ea a venit la concurs doar pentru a castiga iar intreaga scena cu casatoria a fost un simplu plan pentru a justifica prezenta ei, nestiind rivalele sale dar mai ales ca si Gehna o sa participe, ea ii propune apoi lui Kanak sa faca un compromis in acest sens.

Si anume ca o poate ajuta ca ea sa castige acest concurs, si o va ajuta personal, dar conditia este ca Anant sa fie al ei, insa in acel moment Gehna intra pe usa si aude ultima parte a discutiilor si anume ca isi doreste sa il i-a pe Anant din viata Gehnei definitiv, Radhika o intreaba pe Gehna daca a auzit ceva pentru ca discuta despre ea, aceasta initiat se preface cum de fapt are o fobie si ii este teama sa urce pe scena, promisiunea facuta lui Anant pare sa-i fie compromisa atunci cand Hema varsa paharul cu apa pe hartia in care era scrisa, prezentatorul anunta insa ca urmatoarea concurenta care va urca pe scena este chiar ea.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 68 din 16 Noiembrie 2023 HD

Sabotajul pus la cale reuseste iar Gehna nu poate duce la capat intreaga reprezentatie, insa juriul a decis sa-i mai dea o sansa in acest sens, piciorul ei se umfla tot mai tare asa ca trebuie a doua zi sa fie prezenta la defilarea pe scena. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 68 sus mentionat incepand cu data de 16 noiembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!