Suflete tradate Sezonul 2 episodul 66 din 9 Noiembrie 2023

Mayuri este desconspirata de catre Gehna iar la intreaga scena fara sa stie se afla si Anant care ii aducea telefonul pe motiv ca l-a uitat acasa, intre timp el ii spune ca nu se astepta la asta din partea ei dar este mandra de ea ca a gandit totul inainte Anant ii reproseaza lui Mayuri ca ea ar fi trebuit sa fie un guru si un exemplu pentru toti iar ce a facut a fost doar sa o jigneasca pe zeita si implicit pe Gehna si restul elevilor pe care ii are in clasa de invatamant, el ii reproseaza ca nu este suficient de pregatita pentru a fi profesor si nu are sens sa isi mai lase sotia sa invete ceva bun de la ea ca nu are.

Anant ii spune lui Mayuri ca de fapt ei i-a fost teama ca o sa fie mai educata de cat ea si egoul ei va avea de suferit, deci stie ca Gehna este mai capabila ca oricand si singura diferenta intre ele este educatia, el ii spune ca sotia lui va deveni mai educata decat ea si intr-o zi o sa vina sa-i spuna ce inseamna educatie si cunoastere, imediat dupa Kanak este sunata si afla tot ce se intampla in privinta rivalei sale dar si de faptul ca Anant a intevenit si a stricat absolut totul din planul ei.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 66 din 9 Noiembrie 2023 HD

Gehna este chemata de catre persoana care prezinta concursul sa vina pe scena insa aceasta este uimita ca nu a facut niciun fel de inscriere in acest sens, ulterior ea il striga pe Anant ca ar fi un manechin care i-a tot strigat numele si ulterior a si disparut, totusi cand a revenit sa verifice acesta nu mai era acolo. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 66 sus mentionat incepand cu data de 9 noiembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!