Suflete tradate Sezonul 2 episodul 65 din 3 Noiembrie 2023

O femeie se da jos din masina si priveste poza lui Gehna cu Anant, ea sparge telefonul si-l arde apoi familia face slujba, Jamuna se roaga pentru Gehna si Anant iar preotul zice ca in casa sa fie atmosfera buna, Anant zice lui Gehna ca maine incepe scoala si vor fi primele ei examene curand Gehna se roaga sa fie bine insa a doua zi dimineata Anant se trezeste, dar gehna e plecata deja, el citeste biletul de la Gehna, iar ea se afla pe drum, Anant o suna si zice de ce merge singura, Gehna zice ca e aproape scoala.

Anant zice ca Gehna sa schimbat ce e cu ea? Paresh cu Tia vin la Anant, ei vad scrisoarea de la Gehna, Tia zice ca sau certat? El zice nu, ca sa grabit Anant zice ca lasa cai zic eu Gehnei, Kanak vorbeste cu Mona, designerul ei ca merge la concurs la surat, Hema zice ca merge si ea, Kanak zice sa se uite la ea, ca vede un bivol alergand? ca e potrivita pentru concurs? sa nu se supere, ca o incurajeaza pe ea ca va zice numele ei, Gehna vede pe Mayuri fata lui Hansa Ben, prietena lui Kanak, Gehna intra in clasa, Mayuri zice ca sa se prezinte Gehna zice in hindi Mayuri zice ca in engleza Gehna greseste iar Mayuri zice ca a fost servitoare inainte si nu e ce vreau de la ea, Gehna se rusineaza apoi merge sa stea jos.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 65 din 3 Noiembrie 2023 HD

Kanak se foloseste de orice fereastra pentru a obtine avantaje din partea cumnatei sale care din bunatate isi face rolul conform educatiei primite de parintii sai adoptivi actuali deveniti socrii. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 65 sus mentionat incepand cu data de 3 noiembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!