Suflete tradate Sezonul 2 episodul 63 din 27 Octombrie 2023

In timpul jocului, Jamuna cade la pamant iar restul familiei pe rand patesc acelasi lucru, toti se ingrijoreaza de cele intamplate, insa Kanak si Hema sunt cele doua care stau si se uita la intreaga scena bucurandu-se cumva de cele intamplate, Kanak ii da o palma lui Sagar pentru faptul ca a pus ceva in mancare incat si copii ei ar fi putut pati ceva, toti sunt dusi la spital pentru ingrijiri Hema da vina pe Gehna pentru mancarea pregatita si o acuza ca de fiecare data o foloseste pe Tia pentru a-i lua apararea.

Gehna ii spune lui Hema ca a fost foarte atenta la fiecare ingredient insa nu are idee cum de s-a putut intampla o astfel de fapta, Hema ii spune fratelui sau ca nu a avut nicun fel de minte cand a incercat sa-i otraveasca pe toti si daca patesc ceva copii ei o sa-l stranga de gat chiar ea personal, amandoua ii cere lui Sagar sa plece din spital cat inca nu este vazut de nimeni, o asistenta ii da lui Gehna un telefon in care se vede clar pe filmare cum asistentul de la joc pune ceva in mancare intentionat.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 63 din 27 octombrie 2023 HD

Incercand sa plece, Sagar este oprit de Gehna si ii cere explicatii, in acelasi timp Anant apare si il demasca, el vrea sa-i aplice o corectie insa Hema ii arunca o piatra in cap, ulterior el cade la pamant si Sagar scapa fugind. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 63 sus mentionat incepand cu data de 27 octombrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!