Suflete tradate Sezonul 2 episodul 62 din 26 Octombrie 2023

Anant il vede pe Sagar in momentul in care isi lua un pahar cu apa, el ii spune sa vina sa fie arbitru in locul sau, acesta accepta si nu mai spune nimic, Paresh devine comentatorul iar Jamuna impreuna cu sotul ei este hotarata sa castige meciul, Gehna ii spune lui Anant ca si tatalui sau i-a placut acest joc de multa vreme si se bucura ca poate castiga pentru el, mai tarziu ea este hotarata sa-i spuna lui Anant sentimentele pe care le are pentru dansul, insa meciul incepe iar ea nu pare sa mai aiba timp.

In acelasi timp Kanak se pregateste impreuna cu Hema sa le faca o surpriza si anume atunci cand meciul sa fie pe sfarsite sa le dea o minge care are piper pe ea, lucru care se si intampla caci atunci cand partida mai are putin sa se termine, mingea este lovita de Gehna si aproape ca o lasa fara vedere, intre timp lucurile sunt dificile iar Anant pare sa refuze pe moment floarea pe care Gehna i-o oferta si-i spune ca desi nu are defecte el nu o iubeste asa cum se asteapta ea.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 62 din 26 octombrie 2023 HD

Gehna este dezamagita ca Anant ii spune ca nu are sentimente fata de ea si spera ca ea sa isi poata gasi baiatul pe care il cauta, si totusi el are cumva o urma de regret in cele spuse iar unchiul sau vede aceste lucuri. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 62 sus mentionat incepand cu data de 26 octombrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!