Suflete tradate Sezonul 2 episodul 58 din 12 Octombrie 2023

In inchisoare Anant este tot mai presat de gardian sa spuna adevarul si sa ofere dosarul cu informatii pretioase mai cu seama ca a doua zi o sa fie dus la judecata acolo unde isi va primi sentinta, intre timp Gehna mai are o speranta si vrea cum sa il mai pacaleasca pe Sagar dar nu prea ii reuseste, intre timp acasa la familia Desai lucrurile nu stau asa cum trebuie iar servitoare vine insa toti spera sa fie Gehna la usa, ea ii spune lui Praful ca Gehna a plecat de acasa si a vrut sa obtina o marturie de la Sagar asa ca s-a dus la el acasa si de acolo nu mai stie nimic despre ea, asa ca a venit sa le dea de veste.

Praful ii spune lui Hema ca daca fratele ei a pus ceva la cale din nou, personal ii va rupe mainile Kanak asista la intreaga scena si se gandeste la ce ar fi pus la cale Gehna crezand-o proasta si nepriceputa sa aiba in plan astfel de idei, astfel ca il suna pe Sagar sa dea foc dosarului si astfel nu vor mai exista probe care sa il scoata pe Anant de la inchisoare, lucru care se si intampla, Praful se duce la politie pentru a anunta disparitia nurorii sale iar in acele momente Anant aude totul.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 58 din 12 octombrie 2023 HD

Gehna se bucura ca a reusit sa il pacaleasca pe Sagar iar aceasta obtine informatii unde se afla dosarul furat de la Anant, ea face insa o greseala si se increde ca el chiar doarme si are sa il confrunte pe acesta dupa ce vine la locul unde sapa pentru a descoperi dosarul, Sagar o prinde si-i ia dosarul apoi o leaga de scaun si da foc acestuia in fata ei. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 58 sus mentionat incepand cu data de 12 octombrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!