Suflete tradate Sezonul 2 episodul 135 din 5 Iulie 2024

Sagar este instiintat de catre Kanak cu aproape toate intamplarile din casa insa cea mai mare temere a ei este faptul ca Radhika a revenit pentru a se razbuna pe toti fara exceptie si cumva apeleaza la ajutorul sau pentru a o indeparta de ea si a-i dejuca planul, in plus norocul pare sa fie de partea ei pentru ca deja il saboteaza pe Anant indiferent de situatie.

Kanak propune ca infrangerea pe care ea o intrevede sa o transforme intr-o victorie, Hiral si Tia par sa nu mai revina de la cumparaturi iar Gehna presimte ceva in acest sens ea il anunta pe Anant spunandu-i ca este ceva ciudat si aude la Radhika la telefon cum Tia ar striga dupa ajutor, Anant imediat sare si cere explicatii lui Radhika in acest sens insa fara succes.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 135 din 5 Iulie 2024 HD

Praful simte ca dupa atata vreme traditiile sale au iesit victorioase iar in privinta Radhikai lucrurile sunt clare, aceasta are sa plateasca pentru faptele sale si exact asa cum a procedat cu ei o sa i se intample inapoi. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 135 sus mentionat incepand cu data de 5 iulie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!