Suflete tradate Sezonul 2 episodul 134 din 4 Iulie 2024

Anant si Gehna sunt tot mai apropiati iar acest lucru devine o adevarata frustrare pentru Radhika care-i priveste cum amandoi se alinta, el ii spune lui Gehna la un momentdat de ce nu il intreaba ce a facut in momentul cand a iesit in oras cu Radhika iar raspunsul ei are sa il surprinda total, ea ii spune ca are mai multa incredere in el decat in propria-i persoana.

Decoratiunile pe care le-a facut pentru el sunt de apreciat iar Tia o sustine pe Gehna neconditionat, Praful este mandru de fiul sau si il felicita pentru modul in care a tratat toata situatia din casa si in acelasi timp il imbratiseaza urandu-i numai de bine, la randul sau Anant inclina toata situatia ca fiind de fapt datorita lui Gehna care a tinut cu adevarul.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 134 din 4 Iulie 2024 HD

Kanak pune la cale un plan diabolic prin care o foloseste pe Hema, aceasta decide sa se duca la inchisoare unde se afla fratele ei si propune ca amandoi sa strice petrecerea si linistea familiei insa Hema nu pare destul de convinsa. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 134 sus mentionat incepand cu data de 4 iulie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!