Suflete tradate Sezonul 2 episodul 130 din 20 Iunie 2024

Kanak este dezamagita de intamplare, mai cu seama ca a fost pacalita foarte usor de Anant si Gehna cei pe care nu-i suporta sub nicio forma, Jamuna este fericita si ii roaga pe cei din casa sa o dea afara pe Kanak de pe proprietatea ei pentru ca nu mai apartine casei si nici nora sa nu o mai considera, Kanak apeleaza la o strategie de mila si o vizeaza pe Gehna.

Aceasta ii spune lui Gehna sa-i mai dea o sansa pentru tot ce le-a facut insa, Gehna este vehementa si-i spune ca ea a comis de fapt un pacat iar el trebuie cumva recompensat prin alte fapte bune iar in aceasta privinta doar timpul isi mai poate spune cuvantul, Gehna ii reproseaza tot ce a facut si spune ca nu este normal ca ea sa se comporte cu ei astfel.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 130 din 20 Iunie 2024 HD

Insa Kanak mai are un plan prin care spera sa poata recupera casa, si anume o duce pe Radhika spunandu-le ca o va reprezenta in instanta pentru a recupera casa pe motiv ca actele au fost semnate insa are termen de razgandire in acest sens. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 130 sus mentionat incepand cu data de 20 iunie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!