Suflete tradate Sezonul 2 episodul 128 din 13 Iunie 2024

Anant ii prezinta santierul lui Kanak insa in timp ce se pregatea sa se intoarca cu fata spre ea ii cade mustata, prietenul sau ii face semn iar acesta se preface ca se roaga, intre timp ea se convinge ca proprietarile sunt reale si da curs cererii sale cu privire la vanzare cerandu-i o suma importanta de bani, insa Anant ii spune ca vrea sa faca actele cat mai rapid.

Ajunsa acasa, Kanak se lauda mamei sale cu reusita ei si propune ca diseara sa dea o petrecere asta dupa ce-i vede pe toti din familia Desai mai uniti ca niciodata iar vanzarea casei ii va indeparta usor unul de altul, Hema asculta pe la usa totul iar aceasta ii propune sa faca alianta cu ea insa Kanak o refuza pe motiv ca este inutila, mai tarziu petrecerea este in toi.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 128 din 13 Iunie 2024 HD

Si un mic incident are sa se intample cu Praful si un invitat care il bruscheaza iar Kanak intervine si aplaneaza acea situatie, insa mai tarziu ea le ordona sa pastreze linistea si fiecare servitor sa isi indeplineasca atributiile. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 128 sus mentionat incepand cu data de 13 iunie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!