Suflete tradate Sezonul 2 episodul 126 din 6 Iunie 2024

Gehna realizeaza chiar in ultimul moment ca de fapt cumnata ei Kanak nu ii merita deloc respectul pe care i l-a oferit pana acum, si ca de fapt prin toate actiunile pe care le-a facut sa o protejeze i-a afectat si mai mult imaginea dar si intreaga familie, ea se confrunta cu Kanak spunandu-i ca nu o lasa sa ii trateze familia ca pe niste sclavi si-i promite ca se va razbuna curand.

Vazandu-se oarecum singura Kanak pluseaza si-i spune sotului ei ca-i mai ofera o singura sansa, insa inainte de toate sa isi ceara scuze si apoi va fi primit in casa, unde vor duce impreuna o viata de lux, Pakaj se arata a fi foarte nervos si ii spune ca ea nu mai este deloc iubirea lui si nici nu o va mai alinta vreodata si in ce priveste luxul sa il pastreze pentru ea.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 126 din 6 Iunie 2024 HD

Anant o gaseste pe Gehna plangand asta dupa ce intreaga familie o respinge total, Kanak o suna pe mama ei spunandu-i ca acum ea detine totul si a reusit sa distruga de una singura intreaga familie Desai, asa ca oricand poate sa o viziteze. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 126 sus mentionat incepand cu data de 6 iunie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!