Suflete tradate Sezonul 2 episodul 124 din 30 Mai 2024

Gehna realizeaza ca a incurcat actele false cu cele reale ale casei insa nu mai poate face nimic in acest sens, Kanak este oficial propietara casei iar aceasta profita de moment sa le spuna in fata tot ce o doara, in acelasi timp Anant incearca sa inteleaga greseala insa asta nu le aduce niciun beneficiu astfel ca, Kanak nu tine cont de nimic si i da pe rand afara din casa.

Fara pic de remuscare, toti sunt alungati inclusiv cei batrani pe care ii trateaza cu o lipsa de respect desavarsita, in acelasi timp si pe sotul ei Pankaj il trateaza la fel si nu face niciun fel de diferenta, spunandu-i ca a decis sa-i faca exact ce el i-a facut cu multa vreme inainte, Praful si Jamuna sunt impresionati cum nora lor cea mare a putut sa faca asa ceva.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 124 din 30 Mai 2024 HD

Kanak vine in casa surprizantor fara a fi deloc ranita, ea le spune intreg planul la care a lucrat de cand a fost data afara din casa de catre sotul ei si cum intentioneaza sa-i dea pe toti afara din casa pe care ei au semnat actele. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 124 sus mentionat incepand cu data de 30 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!