Suflete tradate Sezonul 2 episodul 122 din 23 Mai 2024

Anant se bucura de prezenta sotiei sale, asa ca se comporta cu ea precum un copil, familia asista la intreaga scena si pare sa fie bucuroasa ca au parte de astfel de momente, ce nu stie Gehna este ca Anant i-a pregatit o surpriza de aniversarea sa constand intr-un aparat de facut inghetata dar si multe alte cadouri, acele standuri au fost aduse special pentru ea si s-a dovedit a fi cu adevarat impresionata, insa toate aceste surprize nu o incanta deloc pe Kanak care este hotarata sa-i faca surprize.

Asa ca se foloseste de surpriza cu tortul, in momentul in care Pankaj venea cu el, Kanak ii pune piedica iar acesta il scapa pe jos, ulterior Kanak se arata critica la adresa lui si chiar il face vinovat ca i-a stricat aniversarea Gehnei, totusi Gehna se arata ingaduitoare si-i spune ca indiferent daca are tort sau nu ea apreciaza efortul pe care l-au depus cu totii.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 122 din 23 Mai 2024 HD

Cea mai mare bucurie insa pentru Gehna este ca sotul ei i-a oferit de aceasta data lantul nuptial, facandu-si datoria de sot fata de ea, cu totii sunt fericiti ca lucrurile intre ei merg bine, mai putin cumnatei sale Kanak care inca nu se potoleste, si continua cu planurile sale de razbunare nevrand sa o vada pe aceasta in centrul atentiei. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 122 sus mentionat incepand cu data de 23 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!