Suflete tradate Sezonul 2 episodul 110 din 11 Aprilie 2024

In sinea lui, Krishna a crezut ca planul sau a dat roade si pentru moment chiar a reusit sa-i pacaleasca pe parintii lui Sagar promitandu-le o suma uriasa de bani pe care o poate avea fiul lor daca accepta casatoria propusa, insa lucrurile nu merg asa cum isi propun pentru ca cu putin timp inainte ca preotul sa apara, Sagar se preface copil si da peste cap planurile spunand ca este fortat de parintii sai sa accepte o alta oferta insa el o place doar pe Tia si nu doreste sa se casatoreaca cu alta femeie.

Anant este furios ca planul nu a functionat si vrea sa intervina pentru a-l desconspira insa Gehna il opreste spunand ca este prea riscant sa faca asta, putin mai tarziu Sagar pune la cale sa plece in orasul unde a locuit Sagar sa afle informatii el are sa dea peste prietenii lui Sagar dar si peste faptul ca Sagar are deja o prietena insarcinata pe nume Suman pe care nu o vrea.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 110 din 11 Aprilie 2024 HD

Pentru a fi tot mai aproape de subiect, Anant decide sa cunoasca unul dintre cei mai buni prieteni a-i lui Sagar in speranta ca poate sa il prezinte direct lui Suman, Gehna il suna pe Anant si spune ca acea femeie a venit la ei acasa iar Sagar a alungat-o si ar fi amenintat-o insa ea a vazut ca este insarcinata si probabil ca a facut totul a scapare. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 110 sus mentionat incepand cu data de 11 aprilie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!