Suflete tradate Sezonul 2 episodul 106 din 28 Martie 2024

Gehna il intreaba pe Krishna ce scena are de tot spune ca nu poate iesi din ea, acesta ii raspunde ca este una de dragoste nerealizand ca se poate interpreta intr-un mod diferit cele spuse de ea, Krishna vrea sa stie de la Gehna ce parere are despre iubire iar ea ii raspunde gandindu-se la sotul ei Anant, cumva lucrurile intre ei devin oarecum personale fara stiinta sa.

Anant il aude pe Krishna discutand singur in baie cum el are sentimente pentru Gehna si nu intelege de ce este asa greu sa-i recunoasca ca tine la ea, Anant se enerveaza si are de gand sa-i strice planul acestuia, asa ca il inchide in baie pe exterior Anant se intalneste cu Gehna si o intreaba daca nu cumva trebuia sa se intalneasca in oras cu Krishna, ea ii confirma insa el ii raspunde ca nu poate veni pe motiv ca a plecat imediat si nu a putut sa o anunte din timp.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 106 din 28 Martie 2024 HD

In ultima perioada Anant ii este tot mai apropiat Gehnei si chiar ii acorda atentia necesara de sot, acesta insa nu isi poate exprima direct sentimentele si o face ca un indragostit incepator cu diverse intamplari si scenarii. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 106 sus mentionat incepand cu data de 28 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!