Suflete tradate Sezonul 2 episodul 103 din 15 Martie 2024

Anant realizeaza cat de frumoasa este Gehna abia in timpul jocului pe care desi nu il stia sa joace a participat doar de dragul ei, acesta omite sa arunce mingea si chiar se blocheaza uitandu-se la sotia lui la cat de frumoasa este, astfel pierde intentionat jocul, fetele se bucura si ii reproseaza lui Krishna ca el mereu se lauda ca este cel mai bun insa acum i-a dovedit contrariul, Paresh ii spune lui Anant sa recunosca ca nu a lovit cu mingea de tema ca o va lovi pe Gehna.

Hema ii spune lui Gehna ca a venit un colet pentru ea si este posibil sa fie un cadou, aceasta din urma se duce si vede ca pe acel colet nu este trecut niciun nume, cumva intra la suspiciuni inauntrul coletului este un ceas care de fapt este ceva artizanal care poate oricand exploda, Hema asista cum Gehna i-a ceasul in mana si da comanda sa se activeze, fara sa stie de fapt Gehna spune ca ar putea fi un cadou de la Anant asta pentru ca mereu intarzie la cursuri si sa o ajute.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 103 din 15 Martie 2024 HD

Vestile despre Kanak insa abunda iar aceasta pare sa fie de negasit, intreaga familie isi face griji pentru ea si inclusiv mama ei vine in casa socrilor pentru a se plange de disparitia acesteia, Kanak apare insa in casa cerandu-si scuze. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 103 sus mentionat incepand cu data de 15 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!