Suflete tradate Sezonul 2 episodul 102 din 14 Martie 2024

Paresh ii spune lui Krishna daca tot trebuie sa locuiasca in oras mai bine ar sta cu ei o perioada sa nu se duca la hotel, acesta imediat ii raspunde si se arata dispus sa accepte propunerea sa mai cu seama ca si el se gandea la acelasi lucru, Jamuna insa se arata nemultumita de initiativa lui insa inainte sa mai poata schimba ceva, Krishna se si duce la hotel sa isi aduca hainele.

Krishna ii spune lui Gehna sa fie pregatita pentru a doua zi ca o sa mearga cu el la cumparaturi stiind ca la acest lucru nu se pricepe mai deloc, Anant se arata uimit de modul in care acesta ii trateaza pe toti insa pe moment ramane tacut de indata ce acesta pleaca de la masa, Anant ii spune lui Paresh care a fost motivul pentru care i-a spus nepotului sau sa ramana la ei in casa, insa evita sa-i spuna in schimb ii raspunde ca are impresia ca este deranjat putin ca i-ar fi spus sa ramana in casa.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 102 din 14 Martie 2024 HD

Anant le spune tuturor ca pe el il preocupa un singur lucru si anume ca sotia lui Gehna sa invete si daca acel tip va sta cu ei in casa in mod cert o va deranja si nu se mai poate concentra pe lucrurile care-i spunt de mare ajutor si interes. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 102 sus mentionat incepand cu data de 14 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!