Suflete tradate Sezonul 2 episodul 100 din 7 Martie 2024

Ghena vede suferinta cumnatului sau si are de gand sa il ajute, in acest sens se duce la el si il intreaba daca il poate ajuta cu, ceva insa el ii raspunde ca vrea doar sa isi ceara iertare in numele sotiei sale Kanak, Gehna ii raspunde ca el este cel mai mare cumnat din familie si nu trebuie sa faca asta mai ales in fata ei, el ii spune ca nu este dependent de femeia care nu-i merita iubirea si nu sufera pentru cea care isi gaseste fericirea in suferintele altora.

La masa insa Pankaj nu suporta gandul ca este singur si spune tuturor ca nu poate manca, Jamuna incepe si ea sa planga iar toti par sa fie afectati de plecarea lui Kanak, intre timp Gehna se duce la ea in camera plangand iar Anant vine la ea, aceasta ii spune ca nu a crezut niciodata ca familia lor se va destrama si ar fi vrut sa nu o demaste pe Kanak in aceste momente.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 100 din 7 Martie 2024 HD

Anant ii spune lui Gehna ca nici el nu a stiut ca fratele lui va face un astfel de pas intr-o situatie atat de dificila, si recunoaste ca initial planul lui nu a fost sa se intample asta, el recunoaste ca ii va lua o vreme pana cand isi va reveni, in acelasi timp Gehna cauta alte solutii de rezolvare a situatiei din casa. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 100 sus mentionat incepand cu data de 7 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!