Suflete tradate Sezonul 2 episodul 61 din 20 Octombrie 2023

Initial Anant si Paresh se duc in cautarea lui Gehna, acestia o gasesc si spera cumva sa o determine sa revina inapoi acasa, chiar daca Anant isi cere scuze in fata ei, initial nu ofera niciun raspuns insa ulterior ii spune ca nu va urca in masina lui pentru ca are de gand sa devina femeia pe care el spunea odinioara iar atunci cand i-a spus ca a fost obligat sa se insoare cu ea a facut-o si mai mult sa realizeze ca de fapt intre ei nu poate fi vorba de iubire ci doar obligatie consensuala.

Jamuna apare in acel moment si o roaga impreuna cu Praful sa revina in casa si spun ca daca ea nu se va intoarce, nici eu nu mai au ce cauta acolo, si o sa fie tratata cum merita cu adevarat, intre timp Anant se gandeste la sentimentele care il incearca iar Paresh ii spune in acel moment daca are de gand sa isi asculte inima sau doar sa faca din orgoliu, Anant ii spune ca desi nu stie ce se intampla cu adevarat mereu parca o are in suflet si gand pe Gehna, asa ca el raspunde sa isi asculte cu adevarat inima.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 61 din 20 octombrie 2023 HD

Intre timp Sagar o suna pe Kanak spunandu-i ca a reusit sa scape de inchisoare, ea vrea sa-i spuna urmatorul plan insa el se opune spunand ca de acum inainte el va face totul si ea sa respecte iar mutarea sa este sa se razbune in cel mai periculos mod pe Gehna care i-a distrus orice urma de incredere si repect. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 61 sus mentionat incepand cu data de 20 octombrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!