Suflete tradate Sezonul 2 episodul 99 din 1 Martie 2024

Anant are parte de cea mai mare revelatie iar in acest sens se ocupa de demascarea cumnatei sale, desi in aparenta Gehna nu este vinovata de niciun fel de furtul rochiilor, Kanak nu intervine pentru a o exonera pe aceasta de vina sau macar sa-i sara in aparare, ea sta deoparte asteptand ca oamenii legii sa isi faca treaba, in sensul ca o pot aresta pe Gehna imediat ce acest lucru se intampla, Kanak isi pune in miscare cel mai nepriceput plan si anume sa isi joace rolul de victima in fata Jamunei.

Insa planul ei functioneaza doar pentru cateva secunde pentru ca Anant apare, furios de fire spunandu-i celor din familie ca mereu Gehna este gasita vinovata de cate ceva si nimeni altcineva din casa nu este, si in acel moment arunca vaza cu flori pe joc de unde i-a acel plic cu bani aratandu-le tuturor ca de fapt Kanak a pus la cale una dintre cele mai nepricepute strategii pentru a intra sub pielea soacrei sale, uitand de fapt ca prin asta pune in reala dificultate pe cealalta nora.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 99 din 1 Martie 2024 HD

Fratele lui Anant vede ca toate dovezile o fac pe sotia sa vinovata si decide ca aceasta nu mai are rost sa mai stea in casa, asa ca ii aduce bagajul pentru ca ea sa plece de acasa, sub privirile tututor celorlalti care raman uimiti. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 99 sus mentionat incepand cu data de 1 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!