Suflete tradate Sezonul 2 episodul 98 din 29 Februarie 2024

Anant incearca prin toate metodele sa afle ce se ascunde in spatele complotului celorlate cumnate si are suspiciuni in privinta lor cum ar fi reale in ceea ce o priveste pe Gehna, in timp ce toti se roaga Anant incearca sa ajunga la usa pe care amandoua o tin mereu inchisa, insa in acel moment Hema isi aminteste ca a uitat telefonul in camera, asa ca se duce sa il aduca insa la plecare nu observa ca lasa usa deschisa, in acel moment Anant iesea pe cealalta parte de usa si aparent are ceva pe camasa.

Sagar ii spune lui Anant ca are ceva pe el si i-a o mustata pe care si-o pune, in acel moment Anant realizeaza ca de fapt ajutoarele care au venit sa i-a hainele de fapt au fost chiar cumnatele lui, el ii spune lui Gehna despre planul sau si ea realizeaza ca de fapt Kanak s-a prefacut numai pentru a obtine ce isi doreste, Gehna ii spune ca prima data trebuie sa stranga probe solide si apoi sa le demaste ca din nou vor juca rolul de victima asa ca au asteptat la un plan ingenios.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 98 din 29 Februarie 2024 HD

Interventia lui Anant imediat dupa arestarea Gehnei ii aduce acesteia salvarea dar si demascarea celorlalte doua nurori care s-au tinut ca ea sa fie arestata cu orice pret pentru a putea obtine atentia soacrei sale in totalitate. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 98 sus mentionat incepand cu data de 29 februarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!