Suflete tradate Sezonul 2 episodul 95 din 16 Februarie 2024

Incercarea lui Kanak de a distrage intreaga familie de la planul ei nu prea a avut succes, desi la inceput parea ca totul sa fie bine ulterior Gehna a observat totul si nu a intervenit pana nu a vazut ca totul este exact asa cum banuia, Anant castiga jocul de carti iar Hema este aproape sa fie prinsa exact cand sustragea bijuteriile familiei, Kanak se duce la ea prefacandu-se ca aduce medicamente lui Jamuna insa de fapt o atentioneaza pe Hema ca este foarte inceata si ar trebui sa se miste mai repede.

Gehna se confrunta cu cele doua exact in momentul in care a vrut sa vanda bijuteriile unei persoane straine, aceasta spune despre cum a vazut totul si intregul lor plan, intr-un moment de furie Kanak spune cum s-a aliat cu Radhika pentru a o da afara din casa si cum ea a devenit sa nu mai aiba importanta de odinioara motivand ca i-ar fi luat totul cand a devenit nora familie Desai.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 95 din 16 Februarie 2024 HD

Anant intevine si se confrunta cu, cele doua cumnate ale lui spunand ca sotia lui Gehna ar face orice sa le vada bine insa ele profita de aceasta situatie stiind ca de fapt nu o suporta si a fi sentimentale nu schimba cu nimic situatia de fata. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 95 sus mentionat incepand cu data de 16 februarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!