Suflete tradate Sezonul 2 episodul 90 din 1 Februarie 2024

Gehna plange atunci cand Anant ii spune ca vrea sa divorteze de ea, aceasta ii spune ca nu a stiut ca este asa un chin pentru elsa traiasca impreuna cu ea, acesta ii spune sa plece lucru pe care il si face, Radhika este bucuroasa sa vada planul ei ca se pune in miscare, Anant o striga pe Gehna sa se opreasca spunandu-i ca nu-i cere sa plece din casa cel care va trebui sa paraseaca camera este chiar el, Vineet refuza o intalnire de afaceri pe motiv ca piciorul sotiei sale trebuie ingrijit, in acel moment Radhika apare si ea schiopatand iar aceasta ii spune ca se simte mult mai bine si ar trebui sa se duca la intalnirea.

Ulterior Radhika invoca faptul ca afacerile ar putea suferi si trebuie sa se duca la intalnire, ea se bucura ca Anant s-a mutat din camera lui Gehna si acum poate avea mult mai usor acces la el, in timp ce familia se afla la masa Radhika preia aproape toate atributiile de nora, si cumva se baga intentionat peste Gehna lasand impresia ca vrea sa o ajute doar, Radhika sparge un vas iar Jamuna ii spune ca ea ar trebui sa il stanga de pe jos, nu sa-i spuna Gehnei sa faca asta in locul ei.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 90 din 1 Februarie 2024 HD

Insa in apararea sa Radhika spune ca ea este deja ocupata sa-i serveasca pe ceilalti cu mancare si nu ar mai avea timp sa termine Gehna accepta sa stearga si oricum spune ea ca o facea pentru ca ea locuieste in acea casa si nu este musafir. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 90 sus mentionat incepand cu data de 1 februarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!