Suflete tradate Sezonul 2 episodul 59 din 13 Octombrie 2023

Sagar ii spune lui Gehna ca a reusit sa il infurie foarte tare mai cu seama ca a primit un apel de la Kanak care i-a spus sa nu faca vreo prostie si daca tot a aflat Gehna de dosar ar fi mai bine sa il arda, insa el nu pare sa asculte ordinul ei, Hema ii aduce aminte lui Kanak de faptul ca Anant se foloseste spre a obtine un proces mai usor daca ii vine avocatul platit de familie asa ca impreuna propun sa il determine ca el sa nu se prezinte, astfel ca Hema se preface ca este accidentata de avocat iar Kanak vine la ea si pune si mai multa presiune cum ar fi insarcinata si trebuie dusa de urgenta la spital pentru ingrijiri.

Anant este adus al proces iar acolo toata familia il sustine, el are sa afle ca Gehna nu a venit sa il vada Jamuna ii spune ca o sa fie bine si nu ar trebui sa isi faca probleme in acest sens ca avocatul sigur il va scoate pe cautiune amandoi fratii ii sunt alaturi si chiar ii spune ca indiferent o sa scape cu bine, insa judecatorul nu pare sa fie deloc hotarat de vorbele sale si nici lipsa avocatului sau nu este o veste prea bucuroasa pentru ei, asa ca singura speranta pare sa fie doar la sotia sa Gehna.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 59 din 13 octombrie 2023 HD

Anant spune ca nu isi poate dovedi nevinovatia dar spune adevarul, insa judecatorul nu este convins si vrea sa-i dea verdictul insa Gehna apare in acel moment pe usa si spune ca ea are dovezi dar si martori si cere sa se alaturi in boxa martorilor pentru a depune marturie in favoarea sotului sau. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 59 sus mentionat incepand cu data de 13 octombrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!