Suflete tradate Sezonul 2 episodul 129 din 14 Iunie 2024

Anant este furios ca lucrurile au scapat de sub control iar cumnata lui Kanak pe zi ce trece este tot mai rea, el se duce cu Gehna in gradina pentru a stabili urmatorul pas, insa exact in momentul in care isi asigurau planul Hema ii asculta si are de gand sa se foloseasca de el pentru a obtine aprecierea lui Kanak si revenirea ei in echipa mult dorita.

Fara sa stie Hema se duce la Kanak si-i spune detaliat faptul ca, Anant si Gehna au pus la cale un plan ingenios prin care vrea sa recapete casa iar in acest sens are si dovezi, ea ii explica fiecare intamplare detaliat iar lucrurile par sa nu reuseasca a fi solutionate, fratele lui Praful o cheama pe Gehna si Anant sa le spuna de Hema si cum are sa le distruga planul.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 129 din 14 Iunie 2024 HD

Vazandu-se fara ajutor, Anant are sa schimbe total rolurile si in acest sens pentru a dovedi ca nu el se afla in spatele cumpararii casei, ii spune lui Kanak ca va fi langa ea in momentul in care cumparatorul va sosi. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 129 sus mentionat incepand cu data de 14 iunie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!