Suflete tradate Sezonul 2 episodul 125 din 31 Mai 2024

Jamuna se plange si spune ca niciodata nu s-a gandit ca ar fi putut ajunge intr-o stare atat de deplorabila, si-i spune Gehnei ca regreta faptul ca a avut incredere in ea si a acceptat-o ca si nora, la fel face si Anant fiind foarte nervos pe intreaga situatie, Praful incepe sa planga iar toti sunt miscati de ce vad, Gehna incearca sa se duca la el insa Jamuna ii interzice sa faca asta spunand ca acum nu mai are niciun drept pentru ca nu a stiut cum sa gestioneze situatia sa nu ajunga asa.

Hema vine cu o idee si-i spune lui Chetan ca vor putea merge acasa la parintii sai si ca vor avea un loc unde sa stea peste noapte, Anant vine si el cu o propunere insa Praful striga si spune ca nu accepta asa ceva, in timp ce toti din familie nu stiu cum sa mai procedeze, Kanak se bucura de mancare si tot confortul casei pe care tocmai l-a cucerit.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 125 din 31 Mai 2024 HD

Insa linistea ei este stricata atunci cand Gehna ii suna la usa, aceasta intra in casa fara sa-i ceara voie ea ii spune ca desi a gresit de multe ori intentionat si i-a stiut planurile de acum nu mai accepta sa faca asta, Gehna i-a multe lucruri din casa si incearca sa isi faca confortul in fata casei iar Anant o sustine in acest sens. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 125 sus mentionat incepand cu data de 31 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!