Suflete tradate Sezonul 2 episodul 107 din 29 Martie 2024

Starea lui Anant este destul de evidenta iar faptul ca inca nu si-a gasit un loc de munca il afecteaza, Gehna ii este alaturi si chiar il incurajeaza pe acesta sa aiba incredere ca totul o sa fie bine, el se ambitioneaza si spune ca fratele sau are dreptate si ar trebui sa se fi gandit cu mult timp inainte la ce o sa faca, imediat dupa ce ea pleaca sa-i aduca laptele pregatit, Anant spune in gand ca se va asigura ca el sa castige destul incat sa aia grija atat de ea cat si de restul familiei.

A doua zi Anant are parte de un interviu si pare sa aiba noroc pentru ca seful sau chiar ii spune ca avea nevoie de un om precum el in compania sa in acelasi timp el ii spune ca trebuie sa inceapa cu o functie mai inferiorara si un salariu aferent apoi pe viitor poate avansa insa momentan nu-o pot oferi decat aceasta solutie, el isi aduce aminte vorbele lui Hiral si accepta.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 107 din 29 Martie 2024 HD

Sagar se time de planul pus la cale de catre Kanak insa aproape ca este prins de Gehna care deocamdata nu realizeaza ca acesta se preface a fi bolnav, totusi la veneratie acesta profita de situatie si-i pune Tiei vermilion pe frunte. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 107 sus mentionat incepand cu data de 29 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!