Suflete tradate Sezonul 2 episodul 105 din 22 Martie 2024

Intr-o secunda de neatentie Gehna se dezechilibreaza si cade pe podea, Anant imediat ii sare in ajutor chiar inainte sa cada de pe cladire Kanak apare si o prinde pe aceasta de mana, familia toata se uita la intreaga scena si sunt uimiti de ce s-a putut intampla Anant ii spune mamei sale ca el este responsabil de totul si ca el a chemat-o sa vina acolo sus pe cladire, Gehna ii spune ca de fapt a alunecat si nu trebuie sa isi faca griji cel mai probabil a fost neatenta pe unde a calcat.

Pankaj ii multumeste lui Kanak pentru gestul sau si crede cu tarie ca este schimbata si nu mai este ca inainte, Gehna ii este si ea recunoscatoare si chiar ii multumeste lui Kanak ca i-a oferit o sansa la viata ca daca nu era ea s-ar fi putut intampla lucruri oribile, intre timp Hema nu pare deloc fericita ca planul ei a esuat, putin mai tarziu insa Kanak o suna pe mama ei si incepe sa-i spuna ca acum toti din familia Desai vor fi la comanda ei si asta pentru ca se va preface a fi pentru ei.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 105 din 22 Martie 2024 HD

Insa in realitate scopul ei este sa-i dezbine pe toti si sa-i indrepte catre singura persoana din casa si anume Gehna cautand ca ei sa o faca sa dispara si sa nu mai atraga dupa sine probleme si antipatia tuturor inclusiv a Jamunei sau Anant. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 105 sus mentionat incepand cu data de 22 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!