Suflete tradate Sezonul 2 episodul 57 din 6 Octombrie 2023

Cu increderea aproape la pamanat Anant isi mai incearca odata norocul spre a gasi dosarul cu pricina care ii decide oarecum soarta, Gehna face tot ce este posibil si ce tine de ea pentru a face rost cat mai repede de acte si implicit salva sotul, insa aceasta nu resueste, Sagar se pare ca s-a ocupat de toate si a furat dosarul din camera lui Anant chiar atunci cand ei petreceau iar intreaga vina cade asupra Gehnei cum nu ar fi avut grija cum trebuie de el, desi era o prioritate, Jamuna ii spune lui Gehna ca ar fi trebuit sa mai verifice periodic asta pentru ca stie ca lucrurile nu stau asa cum considera ea in casa.

Kanak se bucura de reusita ei iar prin aceasta fapta tintit catre toata familia dintr-un singur foc, mai precis l-a ajud la ruina pe Anant iar Gehna acum va pleca din casa, intr-un moment de furie Anant ii reproseaza lui Gehna ca erste incompetenta si din cauza ei o sa plece la inchisoare, in acelasi timp ea se duce pe furis in camera lui Sagar incercand sa dea de dosarul cu pricina iar el in acel moment a venit in camera si a chemat toata familia spunandu-le ca de fapt ea este cel care il hartuieste.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 57 din 6 octombrie 2023 HD

Pentru ca nu au putut justifica lipsa dosarului din casa Anant este arestat iar Gehna decide sa paraseasca casa pana la revenirea sotului ei in casa isi implicit sa isi dovedeasca nevinovatia, Kanak impreuna cu Hema se bucura enorm auzind decizia Ghenei, Praful nu pare deloc incantat insa nu poate interveni in decizia pe care nora sa preferata a luat-o in acest sens. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 57 sus mentionat incepand cu data de 6 octombrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!