Suflete tradate Sezonul 2 episodul 54 din 28 Septembrie 2023

Kanak pare sa fie otimista in privinta partajului iar faptul ca atat ea cat si Hema au scos ambii soti in fata pentru a-si cere drepturile casei a creat o ruptura imensa in familie, Anant este cel mai afectat de decizia fratilor sai iar acesta le spune ca indiferent ca ei nu nu il agreaza o sa fie acolo langa ei cand o sa aiba nevoie de el, apoi pleaca, intre timp Praful spune ca daca tot isi doresc partajul o pot incepe cu bucataria, Kanak primeste ceva dulce de la tatal lui Hema care se arata mandru de resita fiicei sale dar si de faptul ca a dus la capat o parte din batalie impotriva Gehnei si a lui Anant.

Gehna se duce la Anant si-i spune ca nu va permite sa se intample asa ceva si o sa-i fie alaturi de el indiferent, Anant are un moment de slabiciune iar acesta cade la picioarele sotiei sale spunand ca nu este un zeu sa repare mereu totul si ruptura pe care fratii lui a creat-o in familie este ireparabila, mai cu seama ca amandoi i-au fost alaturi mereu si astazi Pankaj cat si Chetan au decisa sa nu mai vorbeasca cu el, vizibil afectat de cele intamplate Gehna nu poate decat sa-i fie alaturi si sa il sustina neconditionat. Kanak apare insa si le spune ca Praful a cerut sa fie toti jos pentru ca va incepe calculele de partaj.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 54 din 28 septembrie 2023 HD

Auzind asta, fratele lui Praful reactioneaza si-i da o palma lui Pankaj pentru cuvintele adresate parintilor sai, reprosandu-i ca ar trebui mai intai sa imparta afectiunea cu mama si tatal lor si apoi sa isi ceara drepturile, Kanak ii spune lu Anant daca are de gand ca si de aceasta data sa i-a decizii in locul lor acum si ca indiferent cat o sa faca diferenta intre ei tot o sa obtina ce isi doreste, considerand bucataria locul sfant unde se pot intalni Praful decide sa o imparta in mod egal. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 54 sus mentionat incepand cu data de 28 septembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!