Suflete tradate Sezonul 2 episodul 48 din 7 Septembrie 2023

Gehna minte din nou de fata cu toata familia ca Hiral ar fi iesit cu ea afara, si in acest sens chiar spune sa o intrebe pentru a-i confirma cele spuse de ea, intre timp Jamuna se gandeste la soarta nurorii sale Hiral pe care o considera femeia perfecta pentru fiul ei iar acum aceasta pare schimbata total, ea se gandeste ca nu cumva toate incercarile la care si-a supus nurorile sa fie si motivul pentru care ele renunta acum la sotii lor ea ii spune sotului Praful ca atunci cand a facut asta a uitat pana si ea ca are o fiica, desi incearca prin rasputeri sa inteleaga, Jamuna tot mentine misiunea lor de a dovedi care este mai buna.

Anant are sa afle de la Gehna ca banii pe care ii are nu sunt de ajuns asa ca el ii ofera economiile sale, in acelasi timp o anunta ca are o oferta la medicamente si poate obtine o reducere, ea se bucura si chiar ii ofera banii pentru a face el cumparaturile necesare, Sapan se confrunta cu Hiral spunandu-i ca toate problemele sale par sa fie din cauza lui si de la o vreme chiar nu-i mai ofera atentia necesara iar comportamentul ei spune acest lucru foarte vizibil el ii propune sa se desparta de comun acord daca tot are atatea probleme sa se inteleaga cu el, Hiral se gandeste numai la avere si nu accepta decizia lui.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 48 din 7 septembrie 2023 HD

Vazand ca Gehna isi pregateste hainele cu propria mana, Sagar o anunta pe Kanak de reusita ei si ca ar putea sa le-o ia inainte, acesta se duce in camera Gehnei si taie cu o foarfeca sariul cusut de ea, putin mai tarziu are sa afle cele intamplate insa pana atunci ii ofera atentia necesara sotului ei Anant care nu era invelit seara la culcare. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 48 sus mentionat incepand cu data de 7 septembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!