Suflete tradate Sezonul 2 episodul 46 din 31 August 2023

Chiar daca a fost acuzata de propria soacra ca este raul in persoana in casa ei, Gehna nu renunta la planul ei de a se prezenta exact asa cum este, Kanak profita de situatie si pune si mai mult discutii pe focul discutiilor si chiar o blameaza pe Gehna fara abtinere in fata lui Anant care vizibil iritat abia asteapta momentul pentru a le oferi o replica, initial cand Gehna a revenit acasa alaturi de Anant toti se uitai la ea fix ca fiind vinovata de toate cele intamplate insa Anant ii spune ca daca are incredere in el cat si in ea nu ar trebui sa conteze ce spun cei de pe langa, si sa mearga inainte indiferent.

Anant ii spune sotiei sale Gehna ca are incredere in ea si vrea sa o sustina si sa nu mai dea inapoi de la tot ce isi doreste sa faca, ea se duce direct la templu pentru a-si lua ramas bun de la zeita iar Tia o sustine, dupa ce se apleaca pentru a multimi pe cap i se pune din intamplare henna, semn ca zeita a ales-o pe ea sa o reprezinte, totusi familia nu o vede bine, la insistentele Gehnei pentru a o ierta, Jamuna nu se lasa deloc induplecata iar aceasta ii spune ca pentru a fi iertata trebuie mai intai sa isi indeplineasca toate intrebuintarile de femeie maritata si sa faca tot ce trebuie prin casa, in acel moment fratele lui Praful intervine si-i spune ca acelasi lucru ar trebui sa il faca si celelalte doua nurori pentru ca sunt in aceasi situatie.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 46 din 31 august 2023 HD

Kanak intervine si propune ca ea cat si Hema sa nu faca asta pentru ca ele sunt mai vechi in casa si trebuie mai intai ca, noua nora Gehna sa demonstreze soacrei sale de ce este in stare, Praful cat si Anant au incredere deplina in Gehna in acest sens insa amandoi vor sa o vada pe aceasta mai decisa si sa nu mai fie lasata a fi calcata in picioare. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea. Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 46 sus mentionat incepand cu data de 31 august 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!