Suflete tradate Sezonul 2 episodul 45 din 25 August 2023

Anant pare sa fie dezamagit de atitudinea lui Gehna iar acesta se duce la ea si o prinde chiar inainte ca ea sa adoarma, Jamuna nu este deloc fericita de cele spuse de nora sa care aproape ca o acceptase in familie desi a avut multe motive sa nu faca acest lucru, dupa ce isi revine Gehna pare sa realizeze gravitatea faptelor sale iar Hema ii spune lui Kanak faptul ca ea o sa aiba de infruntat o alta muzica decat cea pe care a dansat si anume ca mama soacra o va da afara din casa iar acest lucru va fi cu totul distractiv pentru ei, Jamuna nu o lasa pe Gehna sa se apropie de ea si o critica daca nu cumva a fost sub influenta vreunei substante cand a venit la templu zeitei, ea o critica sa fie constienta ca a facut cel mai mare pacat.

Jamuna ii spune lui Gehna ca in doar cateva minute a reusit sa-i dezonoreze familia si fara motiv, iar Anant a acceptat sa-i fie sot iar ea nu s-a gandit nicio clipa macar la el, Gehna isi cere iertare iar in apararea sa pare sa sara si Anant si unchiul sau insa Jamuna spune ca nimeni din familia sa pana acum nu a facut acest lucru vreodata, Anant ii spune mamei sale ca de fapt Gehna a fost indusa in eroare si a primit o substanta in acel pahar pe care l-a primit chiar de la Kanak, Anant descopera un biletel in hainele Radhikai si o acuza ca ea ar fi pus totul in bautura Gehnei insa ea jura ca nu a facut asta si apoi pleaca.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 45 din 25 august 2023 HD

Pusa sub acuzatii, Kanak isi pune in aplicare planul pentru partaj iar toti cei apropiati ei se bucura de veste spunand ca de acum o sa inceapa calvarul lui Gehna, toti din casa raman socati afland cerintele acesteia, ulterior Gehna isi cere scuze lui Anant iar el promite ca totul se va rezolva si nimic din casa nu se va pierde asa cum se doreste de fapt. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea. Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 45 sus mentionat incepand cu data de 25 august 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!