Suflete tradate episodul 998 din 27 mai 2019

Kokila crede că Gopi nu l-a salvat încă pe Jaggi. De ce este insa nervoasa Gopi atunci când Jai și Veeru o întreabă despre Jaggi?

Șocata sa-l vada pe Jaggi în casă, Kokila se confruntă cu Gopi pentru că a mințit-o. Ea promite să rămână chiar in picioarele goale si ca până când va fi pedepsit Jaggi ea nu se lasa. Gaura se confruntă cu Chanda pentru că a încercat să scape.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 19 Octombrie 2019 Ep 90

Devenit subiect de barfa in casa fetelor Jador pare sa aiba tot mai mult conflicte …

5 comments

  1. Buna seara! La videoclip apare ca este blocat. Poti sa il incarci din nou. Multumesc!

  2. Bună seara! Am văzut serialul meu preferat Suflete Trădate,cam cu probleme de redare,dar, l-am văzut! Mulțumesc! O seară frumoasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *