Suflete tradate episodul 997 din 26 mai 2019

Gopi o asigură pe Jaggi că il va salva. Între timp, Gaura amenință că o ucide pe Chanda dacă îi spune lui Vidya și lui Meera despre greșeala ei.
gaura se razbuna
Paridhi și Mona fură banii pe care Urmila i-a strans pentru cauțiunea lui Jaggi. Mai târziu, Jaggi atacă un prizonier pentru că o insultă pe Gopi.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Puterea dragostei 10 decembrie 2018 episodul 19

Puterea dragostei 10 decembrie 2018 episodul 19

Oare se poate indragosti Daniel de Rafaela, si ce spun concurentii de aparitia concurentului Bogdan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *