Suflete tradate episodul 995 din 24 mai 2019

Jaggi plânge, reamintindu-și zilele cu Gopi. Între timp, Gaura dă banii unui străin. Kokila ia atunci o decizie șocantă. Care este aceasta decizie?

Urvashi încearcă să-i dovedească nevinovăția lui Jaggi lui Gopi. La secția de poliție, Dharam face o revelație șocantă despre moartea lui Ahem. Urmăriți întregul episod, numai aici.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 18 Iulie 2019 Sezonul 2 Ep 4

Noul concurent Turcu are o reactie nervoasa cu privire la Jador caruia ii arunca in …

3 comments

  1. Nu mai putem vedea filmu??

  2. Mă bucur că am reușit să văd serialul meu preferat Suflete Trădate episodul de ieri și cel din această seară! Aseară se blocase la minutul 41 de refuzate și nu a mai mers. In seara aceasta le-am văzut amândouă episoadele! Noapte bună!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *