Suflete tradate episodul 989 din 18 mai 2019

Jaggi îi spune lui Kokila despre noua sa slujbă. Urvashi îi dă brățările lui Kokila când aceasta îi cere lui Gopi detalii privind costurile.

Gopi îl învinovățește pe Jaggi pentru relația sa putin racita cu Kokila și decide să insiste până când Kokila îi vorbește! Urmăriți întregul episod, numai aici.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

insula iubirii sezonul 5

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 18 din 19 august 2019

Prima dimineata dupa o ceremonie a focului care i-a adus Giei cateva semne de intrebare …

4 comments

  1. Cand va merge filmul Suflete Trădate?

  2. Bunaseara de c’è nu puneti ep tradus al urmaresc An fiecare sera

  3. Buna seara urmăresc in fiecare seara acest film serial si vreau sa iti multumesc pt efortul depus de catre dvs.Uneori din cauza lipsei de timp etc mai pierd cate un episod,însă de fiecare data il gasesc negreșit aici pe site-ul dvs.Felicitarii!.Mult succes in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *