Suflete tradate episodul 988 din 17 mai 2019

Când familia o forțează pe Kokila să fie dusă numaidecat la spital, ea le dezvăluie în mod accidental ca a mintit pe toată lumea despre bola ei, si ca nu are nimic totul a fost o minciuna. Între timp, Chanda isi duce la capat misiunea de a distruge viața lui Vidya și a lui Meera.

Kokila este foarte furioasa si îi cere lui Jaggi să-și câștige pâinea, adica sa inceapa sa muncesca si sa nu mai astepte banii familiei sale. Gopi și Urmila îl încurajează pe Jaggi să înceapă să lucreze. Mai târziu, Gaura conspira împotriva lui Meera și Vidya după ce le-a găsit singure acasă. Urmăriți întregul episod, numai online pe blogulmeu.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!