Suflete tradate episodul 985 din 14 mai 2019

Gopi le cheamă la nunta lui cu Radhika pe Gopi și o eliberează pe Kokila. Urmila o expune pe Radhika și Mangesh în fața familiei Modi. Mai târziu, Radhika încearcă să-și dovedească nevinovăția atunci când Gopi decide să cheme poliția.

Radhika face un act necugetat în fața familiei Modi și îi cere lui Jaggi să se căsătorească cu ea. Ce va decide oare Jaggi? Ce va face Gopi în continuare?

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

insula iubirii sezonul 5

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 18 din 19 august 2019

Prima dimineata dupa o ceremonie a focului care i-a adus Giei cateva semne de intrebare …

5 comments

  1. Mulțumesc pt ca le postati! Va rog postati incontinuare.

  2. Prea multe întreruperi și apoi repetări de secvente, în rest e super ca pot sa vad aici episoadele pe care le pierd când sunt la servici.

  3. Mq bucur că există acest Site unde pot vedea serialul meu preferat Suflete Trădate! Uneori îl pot vizualiza episoade care urmează a fi difuzate, chiar daca nu sunt traduse sau sa pot vedea imaginea mare pe ecranul telefonului,dar mă bucur că îl pot urmări! Nu sunt în țară și îl pot vedea aici pe site-ul Blogul Meu! Mulțumesc!

  4. De ce dă Eroare la încărcarea episodului din seara aceasta Suflete Trădate? Nu vreau sa pierd nici un episod! Te rog, fă ceva sa pot vedea serialul meu preferat Suflete Trădate! Mulțumesc! O seară frumoasă!!!

  5. Acum,când am derulat pagina in sus,am văzut că a apărut episodul! Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *