Suflete tradate episodul 983 din 12 mai 2019

Radhika îi spune lui Gopi despre planul ei de a fura idolul. Sona ii cere lui Urmila, Parag, Vidya și Shravan incep sa o caute pe Kokila și informeaza familia despre planul ei împotriva lui Radhika. Gopi oare o va găsi pe Kokila?

Urmila îi întreabă pe Samar și pe Mona daca vor să-i spioneze pe posibilii rapitori a-i lui Kokila. Gopi îi spune lui Mona despre planul ei de a obține pandantivul lui Radhika. Mai târziu, Urmila află despre locația lui Kokila și decide să o elibereze.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!