Suflete tradate episodul 978 din 7 mai 2019

Mangesh îi spune lui Radhika planul său împotriva familiei Modi. La interceptarea discutiei, Gopi află că acești doi hotomani intenționează să fure ceva prețios de la conacul Modi, dar nu stie exact ce anume. Mai târziu, Radhika o provoacă pe Gopi să-l expună pe Mangesh cu tot cu planurile sale.

Gopi ii avertizează pe Mangesh și Radhika. Mangesh îi spune lui Radhika despre planul său de a-l ucide pe Jaggi și de a fura idolul. Mai târziu, Urmila găsește o modalitate de a-l prinde pe Mangesh dar și pe Radhika.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!