Suflete tradate episodul 971 din 30 aprilie 2019

Modi și cei din familia Suryavanshis sărbătoresc Diwali. Meera îsi riscă viața pentru a o salva pe Chanda. Ea o certa pe Vidya și pe Shravan pentru că nu si-au facut deloc griji si nu au cautat-o pe Chanda. Mai târziu, Urvashi și Kokila se confruntă cu Urmila pentru că se amestecă în căsătoria lui Jaggi.

Urvashi, Gopi și Kokila decid să se întâlnească cu mireasa potențială a lui Jaggi, Radhika. Gopi și Urvashi insistă ca Jaggi să se întâlnească cu Radhika și părinții ei. Mai târziu, Jaggi este de acord să se casatoreasca cu aceasta. Va afla Gopi că Jaggi de fapt pe ea o iubește?

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!


Din cauza unei erori, episodul de astazi este incomplet si se va repune vineri.

Poate iti place si

las fierbinti sezonul 15

Las fierbinti 20 August 2019 sezonul 15 episodul 73

Daca in combinatia lui Giani a intervenit inevitabil Bobita de i-a stricat mica lui afacere …

4 comments

  1. Dc nu mai pot vedea f8lmul?

  2. Bunaseara ep Din seara aceasta de c’è nu al puneti tradus

  3. Când se poate vedea serialul? Este preferatul meu, Suflete Trădate! Mulțumesc!

  4. Fiorentina Fiore

    De ce nu reușesc să văd episodul din seara asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *